Segítenél?

[:hu]

Ha segíteni szeretnél, így teheted meg!

Ha egyetértesz velünk abban, hogy nem mehetünk el tétlenül a rászoruló, magukon segíteni nem tudó, utcán fázódó és éhező kutyák mellett, és a mentésben szeretnél segíteni vagy hozzájárulni a munkánk sikeréhez, akkor a info@szoboszloimentes.hu e-mail címen várjuk jelentkezésed az alábbi tevékenységekre:

 

  • A legnagyobb segítség az örökbefogadás!
  • Ha nem teheted meg, hogy örökbe fogadj egy-egy kutyát, de egy rövid időre helyet tudsz biztosítani a kertedben, lakásodban egy kutyusnak, ez óriási segítség, hiszen az elhelyezés a legnagyobb a gondunk! Biztosítjuk a kutya orvosi ellátását, élelmezéséhez biztosítunk elegendő tápot és minden egyéb ügyintézést vállalunk. Az ideiglenes befogadás pontos időtartamát nem tudjuk előre megmondani, ez lehet két hét, de lehet néhány hónap is, mire a kis védencnek megtaláljuk a megfelelő új gazdát.
  • Anyagi hozzájárulásodat egyesületünk bankszámlaszámán szeretettel fogadjuk. A befolyt összegeket a kutyák orvosi ellátására fordítjuk, oltásokra, ivartalanításra, műtétekre, valamint a leromlott állapotban lévő kutyusok mielőbbi felépülését szolgáló, prémiumminőségű tápokra és vitaminokra. Hajdúszoboszlói Kutyabarátok Egyesület (OTP) 11738084-29907243.
  • Táp adományoknak is nagyon örülünk, kölyök és felnőtt tápoknak egyaránt.
  • nyakörveket, pórázt, bolhairtó szereket
  • használatlan takarókat, párnákat, rongyokat is szívesen fogadunk.
  • Ha van autód és alkalmanként be tudsz vállalni egy-egy fuvart, ezért is nagyon hálásak lennénk. Rendszerint a gyepmesteri telepről történő elszállításhoz vagy orvoshoz történő fuvarozáshoz van szükségünk ilyen jellegű vállalásra.
  • Ha kitűnően beszélsz németül és gyorsan tudsz fordítani egy-egy levélváltást vagy a kutyák adatait, akkor segíthetsz nekünk a német állatotthonok felé történő levelezés meggyorsításában.
  • Vegyetek részt a szemléletformálásban, hívjátok fel a környezetetek figyelmét a felelős állattartásra, az ivartalanítás fontosságára!

Segíts Te is!

Segíts Te is! "A világot nem a gonosz fogja elpusztítani, hanem azok, akik végignézik a gonoszságokat és nem csinálnak semmit." Albert Einstein.
“A világot nem a gonosz fogja elpusztítani, hanem azok, akik végignézik a gonoszságokat és nem csinálnak semmit.” Albert Einstein.

[:]