Örökbefogadható nagytestű kutyák

Örökbefogadásra váró nagytestű kutyák

Kutya örökbefogadás – nagytestű kutyáink

Ha szeretnél segíteni, kérjük ajánld fel 1%-odat Egyesületünknek, hogy minél több kutyának tudjunk segítséget nyújtani:

5+1 érv, hogy miért támogasd a Hajdúszoboszlói Kutyabarátok Egyesületet adód 1%-ával!

Adószámunk: Hajdúszoboszlói Kutyabarátok Egyesület 18623400-1-09

A nyilatkozatot az adó 1 százalékáról letöltheted itt!

Köszönjük!

Az örökbefogadható kutyák Hajdúszoboszlón várják leendő gazdijaik jelentkezését.

A jelenleg gazdit kereső nagytestű kutyák:

Kutya örökbefogadás, Harley
Kutya örökbefogadás, Heidi
(Gazdijelöltes)
Kutya örökbefogadás, Johnny
Kutya örökbefogadás, Kira
Kutya örökbefogadás, Nash
Kutya örökbefogadás, Otis
Kutya örökbefogadás, Rocky

Gazdit kereső kistestű kutyáink

Gazdit kereső közepes testű kutyáink

Elérhetőségeink:

Örökbefogadással kapcsolatban várjuk a hívást a +36 30/420-0446-os telefonszámon vagy az info@szoboszloimentes.hu e-mail címen.

Facebook oldalunk itt található.

Hogyan fogadhatsz nagytestű kutyáink közül örökbe?

Az örökbefogadás menetéről itt olvashatsz: érdekel az egyik kutya, elolvasom.

Az örökbefogadási szerződésünk itt található: örökbefogadási szerződés.

Kik vagyunk mi?

Sokan vagyunk, akiknek összeszorul a szíve, valahányszor utcán kóborló, sovány, reményvesztett kutyákat lát, akiket gyakran bántalmaznak, a forgalmas utakon elütnek és segítségnyújtás nélkül otthagynak, vagy a gyepmesteri telepre kerülnek, sorsukat várva.

Az Állatvédelmi Törvény szigorú büntetési tételei ellenére még mindig gyakorlat, hogy a felesleges szaporulatot a lelketlen gazdák kiteszik az utcára, iskolák, óvodák közelében vagy valahol a település határában, netán leadják őket a gyepmesteri telepre, ahelyett, hogy ivartalanítással megelőznék a nem kívánt szaporulatot. A menhelyek állandó túlzsúfoltsággal küzdenek, erejükön felül is igyekeznek befogadni a mentett kutyákat és cicákat, de a férőhelyek száma véges, a mindennapos ellátásuk gyakran megoldhatatlan feladatot és lelki terhet ró az önkéntesekre. Hajdúszoboszlón sem jobb a helyzet, az állattartási kultúra messze elmarad a nyugat-európai szinttől, az állatvédelmi törvény betartása és betartatása sem működik.

Azt a feladatot vállaltam fel, hogy a Hajdúszoboszlói Gyepmesteri Telepre szállított, leadott stb. kutyákat minél nagyobb számban igyekszem kimenteni, s megfelelő orvosi ellátás, oltások és chippelés, ivartalanítás után felelős gazdához adni. Örökbefogadható kutyáimat itt találhatjátok. Sajnos csak egyedül próbálom orvosolni a problémát, alkalmi segítőkkel rendelkezem. Mivel ebben a városban nem működik állatotthon vagy menhely, ezért a telepről kihozott, vagy esetenként az utcáról befogott kutyákat csak saját otthonunkban tudom elhelyezni arra az időre, amíg megfelelő otthont találok számukra.

A gazdára váró kutyáinkról fotókat és bővebb információt adunk facebook oldalunkon, valamint az info@szoboszloimentes.hu e-mail címen.

Örökbefogadással kapcsolatban várjuk a hívást a +36 30/420-0446-os telefonszámon vagy az info@szoboszloimentes.hu e-mail címen.