Örökbefogadható kutyák a Hajdúszoboszlói Kutyabarátok Egyesületnél :

Logan

Kutya örökbefogadás, Hajdúszoboszló, Logan
Kutya örökbefogadás, Hajdúszoboszló, Logan

Logan egy kb. 2018. novemberi születésű keverék kan kölyök. Anyja gyepmesteri telepre került, a gazdája először haza akarta vinni, de végül úgy döntött a kölyköket is ki kell vinni, ezért került az egész család az egyesülethez. Feltehetően közepes termetű lesz. Logan egy alapvetően szófogadó, hengertestű kiskutya 🙂 Az idegeneket először megszemléli, de barátságos. Más kutyákhoz szokott, nagyon játékos és érdeklődő. Olyan gazdára van szüksége, aki elég időt tud szentelni egy kölyök felnevelésére, szocializációjára, nem bánja, ha néhány dolognak lába kél vagy megrongálódik és felelősségteljesen, élete végéig gondoskodik róla. Ivartalanítási kötelezettséggel, kölyökkori oltásokkal, parazitamentesítve, chipezve, szerződéssel, kapcsolattartással várja új, szerető családját. Benti vagy kinti-benti tartás javasolt.

Jelenleg Hajdúszoboszlón van. Tel.: 30/420-04-46.

Kutya örökbefogadás – Logan gazdit keres! – KÉPEK:

További gazdikereső kutyáink megtekintéséhez katt ide:

Örökbefogadható kutyák Hajdúszoboszlón

 

A gazdára váró kutyákról fotókat és bővebb információt adunk a facebook oldalunkon, valamint az info@szoboszloimentes.hu e-mail címen.

Örökbefogadással kapcsolatban várjuk a hívást a +36 30/420-0446-os telefonszámon vagy az info@szoboszloimentes.hu e-mail címen.

Hogyan fogadhatsz kutyát tőlünk örökbe?

Az örökbefogadás menetéről itt olvashatsz: érdekel az egyik kutya, elolvasom.

Az örökbefogadási szerződésünk itt található: örökbefogadási szerződés.

Szólj hozzá!

hozzászólás