+36 30/420-0446 info@szoboszloimentes.hu
Oldal kiválasztása

2021. márciusi életképek - Hajdúszoboszló

Az egyesülettől örökbefogadható kutyák a Hajdúszoboszlói Gyepmesteri telepről, s az utcáról kerülnek gondozásunkba.

Gazdit kereső kistestű kutyáink

Közepes testű gazdira váró kutyáink

Gazdit kereső nagytestű kutyáink

Elérhetőségeink:

Örökbefogadással kapcsolatban várjuk a hívást a +36 30/420-0446-os telefonszámon vagy az info@szoboszloimentes.hu e-mail címen.

Facebook oldalunk itt található.

Hogyan fogadhatsz kutyát tőlünk örökbe?

Az örökbefogadás menetéről itt olvashatsz: érdekel az egyik kutya, elolvasom.

Az örökbefogadási szerződésünk itt található: örökbefogadási szerződés.

Kik vagyunk mi?

Sokan vagyunk, akiknek összeszorul a szíve, valahányszor utcán kóborló, sovány, reményvesztett kutyákat lát, akiket gyakran bántalmaznak, a forgalmas utakon elütnek és segítségnyújtás nélkül otthagynak, vagy a gyepmesteri telepre kerülnek, sorsukat várva.

Az Állatvédelmi Törvény szigorú büntetési tételei ellenére még mindig gyakorlat, hogy a felesleges szaporulatot a lelketlen gazdák kiteszik az utcára, iskolák, óvodák közelében vagy valahol a település határában, netán leadják őket a gyepmesteri telepre, ahelyett, hogy ivartalanítással megelőznék a nem kívánt szaporulatot. A menhelyek állandó túlzsúfoltsággal küzdenek, erejükön felül is igyekeznek befogadni a mentett kutyákat és cicákat, de a férőhelyek száma véges, a mindennapos ellátásuk gyakran megoldhatatlan feladatot és lelki terhet ró az önkéntesekre. Hajdúszoboszlón sem jobb a helyzet, az állattartási kultúra messze elmarad a nyugat-európai szinttől, az állatvédelmi törvény betartása és betartatása sem működik.

A gazdára váró kutyákról fotókat és bővebb információt adunk facebook oldalunkon, valamint az info@szoboszloimentes.hu e-mail címen.

Örökbefogadással kapcsolatban várjuk a hívást a +36 30/420-0446-os telefonszámon vagy az info@szoboszloimentes.hu e-mail címen.

Tel: +36302232595

A képeken látható kutyák örökbefogadhatóak. Jelenleg Hajdúszoboszlón várják a gazdijelöltek jelentkezését. Bővebb információ róluk a facebook oldalon, a +36 30/420-0446-os valamint az info@szoboszloimentes.hu e-mail címen kérhető.
Gál Krisztina

Hol vagyunk?