Örökbefogadható kutyák a Hajdúszoboszlói Kutyabarátok Egyesületnél :

Manó

Örökbefogadható kutya, Derecske - Manó
Örökbefogadható kutya, Derecske – Manó

Manó egy 2017. február körüli boxer keverék lány, aki Derecske utcáin kóborolt hetekig és folyamatosan sírt. Kis-közepes termetű, marmagassága: 35 cm. Félénk, de már nagyon sokat bátorodott. Kissé neveletlen, van mit tanulnia mit szabad és mit nem.  Szeret kiszökni az utcára sajnos, sétákra és foglalkozásra van szüksége. Nagyon szeretne benti-kinti kutya lenni, folyamatosan nyomul be a házba. Más kutyával szívesen játszik, a macskákat kergeti, de kárt nem tesz bennük. Imád labdázni. Kedves, vidám, hálás kutyus, aki nagyon igényli a jó szót és a simogatást. Többedik kutyának is alkalmas, nem domináns típus. 

Olyan gazdit keres, aki tudja, mivel jár egy ilyen fiatal kutya tartása, nevelése. A ráfordított időt, energiát nagyon meg fogja hálálni. 

Jelenleg Derecskén van. Ivartalanítva, több oltással, chipezve, szerződéssel, kapcsolattartással fogadható örökbe.
Tel.: 70/414-3114; 30/420-04-46.

 

Kutya örökbefogadás – Manó gazdit keres! – KÉPEK:

További gazdikereső kutyáink megtekintéséhez katt ide:

Örökbefogadható kutyák Hajdúszoboszlón

 

A gazdára váró kutyákról fotókat és bővebb információt adunk a facebook oldalunkon, valamint az info@szoboszloimentes.hu e-mail címen.

Örökbefogadással kapcsolatban várjuk a hívást a +36 30/420-0446-os illetve a +36 30/507-22-79-es telefonszámon vagy az info@szoboszloimentes.hu e-mail címen.

Hogyan fogadhatsz kutyát tőlünk örökbe?

Az örökbefogadás menetéről itt olvashatsz: érdekel az egyik kutya, elolvasom.

Az örökbefogadási szerződésünk itt található: örökbefogadási szerződés.

 

 

Szólj hozzá!

hozzászólás